Amgen

Partnerschap om trots op te zijn

Amgen is een internationaal biotechnologisch bedrijf dat een actieve bijdrage levert aan betere zorg. Sinds 1980 ontwikkelen wetenschappers van Amgen innovatieve behandelingen voor patiënten met ernstige ziekten.

Amgen is actief in ongeveer 100 landen in alle werelddelen en heeft een uitstekende, wereldwijde reputatie opgebouwd op het gebied van biologicals, geneesmiddelen die worden gemaakt met behulp van biotechnologische technieken. Zij leveren geneesmiddelen van hoge kwaliteit en richten zich met name op patiënten met aandoeningen waar nog geen of weinig behandelingsmogelijkheden voor bestaan. Er is expertise, ervaring, waakzaamheid en toewijding nodig om ervoor te zorgen dat elke nieuwe batch biologische geneesmiddelen dezelfde hoge kwaliteit heeft. Een strenge kwaliteitscontrole en een betrouwbare levering van geneesmiddelen zijn bij Amgen net zo belangrijk als wetenschappelijke innovatie.

Pathema herkent zich in de innovatieve en hoge kwalitatieve standaard van Amgen en is er dan ook trots op dat Amgen tot onze klantenkring behoort.

Meer weten? Klik dan hier voor de uitgebreide leaflet inclusief alle relevante technische data!