recycle

Recovery &
support

Afval bestaat niet. Daarom willen we zoveel mogelijk hergebruiken. Daarnaast worden onze installaties plug & play (P&P) opgeleverd.

Blowdown Water Recovery

Afval bestaat niet. Daarom willen we zoveel mogelijk hergebruiken, ook het spuiwater. Door water grondig te filteren kunnen we tot wel 94% terugwinnen, waar we dit voorheen als afval beschouwden. Het spuiwater wordt opgevangen in een waterbassin in plaats van weggespoeld in het riool. We filteren dit water opnieuw met Blowdown Water Recovery om de vaste en vervolgens de opgeloste stoffen eruit te halen. Na deze filterstappen voeren we teruggewonnen water terug als vers suppletiewater. Hierdoor kan dit als koelwater worden teruggevoerd en kunnen we dit water weer hergebruiken om te koelen.

BLOWDOWN WATER RECOVERY | NAFILTERING | PATHEMA

Remote Monitoring & Assistance

Remote Monitoring & Assistance neemt de dagelijkse verantwoordelijkheden voor onderhoud en ondersteuning van uw bedrijf uit handen en stelt u in staat terug te gaan naar wat er echt toe doet. Pathema kan eenvoudig de technologie-infrastructuur van uw installatie onderhouden met Remote Monitoring & Assistance, waar ook ter wereld. RMA vermindert de kans op stilstand aanzienlijk door 24/7 monitoring van uw koelwater en hardware en u ontvangt iedere maandagochtend een geautomatiseerde KPI-rapportage via e-mail in pdf.

ZELFDENKENDE SOFTWARE

Clean in Place

Clean-in-place is een methode om de oppervlakken van leidingen, vaten, procesapparatuur, filters en bijbehorende fittingen te reinigen zonder demontage. Het voordeel van het toepassen van een CIP is dat het reinigen sneller, niet arbeidsintensief en herhaalbaar is. Er is minder kans op blootstelling aan chemicaliën wat de veiligheid vergroot. De CIP is geïntegreerd met een volledig automatisch systeem. Het systeem bepaalt op basis van verschillende metingen de efficiëntie van de installatie. Wanneer het moment bereikt is om de CIP in te zetten plant de installatie automatisch het beste moment voor de CIP in. Door middel van buffertanks is continue productie gegarandeerd, ook tijdens een CIP-actie.

CLEAN IN PLACE
Chemievrijkoelen | Circulairkoelen | Plug&Play

Plug & Play

Om flexibiliteit en ontwerpvrijheid te bevorderen kan Pathema indien gewenst haar installaties uitvoeren in één of meerdere 20/40ft. containers. Deze zeecontainer(s) worden op uw bedrijfsterrein volledig voor u voorbereid en plug & play geproduceerd en geplaatst. De leidingaansluitingen, stroom en toegangsdeuren worden conform uw wensen voorgefabriceerd. Ook kunnen we verschillende systemen zoals waterbuffers, tanks en CIP-systemen volledig integreren in het ontwerp, zodat de aanpassing op uw site zo minimaal mogelijk is.

DE CONTAINER MET PATHEMA INSTALLATIE IS GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN
EEN PATHEMA
INSTALLATIE KAN
PLUG & PLAY
GEPLAATST WORDEN.

Lees verder

Koelwater voorfiltratie Koelwaterbehandeling Recovery & support
« Terug naar overzicht