rigoureus
eenvoudig

Onze visie

We zitten volop in de watertransitie. En door de steeds groter wordende publieke druk en veranderende wet- en regelgeving verloopt deze noodzakelijke transitie sneller dan veel grootverbruikers van water in de industrie gewend zijn om te bewegen.

Dit betekent dat zij in hun omschakeling van ‘Take, Make & Waste’ naar ‘Reduce, Re-use & Recycle’ gedwongen worden om keuzes te maken en maatregelen te nemen. Pathema biedt sinds 2008 circulaire en chemievrije koelwateroplossingen aan. Inmiddels draaien er meer dan 100 koelwaterinstallaties met de techniek van Pathema over de hele wereld.

Onze missie

Wij maken watertransitie voor grootverbruikers in de industrie rigoureus eenvoudig. Dit doet Pathema met een koelwateroplossing die alle complexiteit rondom de omschakeling naar ‘Reduce, Re-use & Recycle’ wegneemt. Zodat de industrie niet alleen ruim op tijd, maar ook op een comfortabele manier de stap kan zetten naar 100% chemievrij en circulair koelen.

  • Zonder risico’s
  • Zonder hoge kosten
  • Zonder experimentele oplossing
  • Zonder uitval van productie
Direct besparen

Onze kern-
waarden

01

Impact voorop

Voor velen klinkt onze oplossing te mooi om waar te zijn. Maar dat is het zeker niet. Dat willen we dus maar al te graag bewijzen. Daarom hebben we een bijzondere passie voor impact. Voor het zichtbaar maken van resultaten, besparingen en prestaties die laten zien dat onze oplossing écht werkt. We zijn transparant en onze techniek is meetbaar effectief.

En omdat circulariteit onze grootste droom is, gaat onze drang naar impact uiteraard verder. Zo zijn we erop gebrand om niet alleen met onze producten, maar ook met onze manier van werken een steeds grotere bijdrage te leveren aan een betere wereld. Een wereld waarin de industrie en de natuur in harmonie met elkaar samenwerken.

02

Eenvoud als natuur

Het zit in onze natuur om dingen niet moeilijker te maken dan ze hoeven te zijn. Onze techniek is hierbij onze grootste inspiratiebron; een oplossing die een complex proces met de kracht van de natuur rigoureus eenvoudig maakt. Het is een principe dat symbool staat voor onze mentaliteit. En wat we hebben doorgevoerd in onze manier van werken.

We zijn pragmatisch. Communiceren helder en duidelijk. We dromen niet maar nemen actie. Houden het hoofd koel en slaan complexe uitdagingen direct plat in oplossingen die veilig en eenvoudig zijn. Want de watertransformatie is immers al ingewikkeld en uitdagend genoeg.

Op deze manier krijgen we grote dingen voor elkaar en nemen we de drempel weg bij onze klanten om grote stappen te zetten naar een volledig circulair productieproces. Elke druppel telt.

03

100% oprecht

We handelen en communiceren op een manier die eerlijk, direct en volledig transparant is. Simpel eigenlijk: precies zoals we zelf ook graag behandeld willen worden. Dat is voor ons een vanzelfsprekendheid. Niet voor niets hebben we hier ons businessmodel van gemaakt. Alleen wanneer wij 100% doen wat we beloven zijn we relevant. Daarom verkopen wij geen gebrul, staan we met beide benen op de grond en is ‘afspraken nakomen’ voor ons de normaalste zaak van de wereld.

04

Zeker voor later

Onze oplossingen en onze manier van werken zijn gericht op impact. Op het realiseren van direct resultaat. Zo maken we het voor onze klanten eenvoudig om vandaag nog grote stappen te zetten in de transformatie naar circulair koelen. Maar uiteraard kijken we ook verder dan vandaag. Zodra onze installatie draait, richten we onze blik op de toekomst. We lopen voorop in de ontwikkeling van onze kennis. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten actief aan de hand te nemen. En te helpen bij het overwinnen van alle uitdagingen die komen kijken op weg naar een volledig circulair productieproces.

Awards en certificaten

ENERGY INNOVATOR AWARD
WATER INNOVATOR OF THE YEAR
LEGIONELLAPREVENTIE IN KOELTORENS
PROCESS INNOVATION AWARD

Deze klanten
gingen u voor