Één oplossing, drie fases

Chemievrij en circulair koelen
in drie eenvoudige stappen.
Hoe het werkt? We leggen het u graag uit.

BEKIJK DE OPLOSSING
REDUCE

1.Koelwater
voorfiltratie

Om koelwater zo circulair mogelijk in te zetten moeten we naar andere waterstromen kijken dan drinkwater, zoals oppervlakte-, regen-, en afvalwater. Met Activated Filter Media (AFM) en Membrane Prefiltration (MPF) zorgen we voor een uitstekende waterkwaliteit.

Lees verder
CIRCULAIR KOELEN
REUSE

2.Koelwater
behandeling

Onze hoogwaardige Vortex (IVG) koelwateroplossing maakt het voor u als waterverbruiker eenvoudig om 100% chemievrij en circulair te koelen. Met Spinning Disk Filtration (SDF) wordt het koelwater continu gefilterd, waarna de Ultra Violet Type-C Radiation (UV-C) micro-organismen onschadelijk maakt. Onze PADES desinfecteert het water vervolgens door het te elektrolyseren.

Lees verder
RECYCLE

3.Recovery &
support

We willen zoveel mogelijk hergebruiken. Zo ook het spuiwater, door middel van onze Blowdown Water Recovery (BWR). Pathema kan eenvoudig de technologie-infrastructuur van uw installatie onderhouden met Remote Monitoring & Assistance (RMA), waar ook ter wereld. Clean-in-place (CIP) is een methode om de oppervlakken van leidingen, vaten, procesapparatuur, filters en bijbehorende fittingen te reinigen zonder demontage. Onze installaties worden plug & play (P&P) opgeleverd.

Lees verder

Loop virtueel door
een installatie

De koelwaterbehandelinginstallaties van Pathema zijn in vele samenstellingen en formaten te verkrijgen. Bijvoorbeeld in een skid, of juist plug & play ingebouwd in een container. Benieuwd hoe zo’n zeecontainer met Pathema-installatie er van binnen uitziet? Bekijk de twee voorbeelden hieronder!

KLEINE INSTALLATIE
GROTE INSTALLATIE