Over ons

Kennismaken met Pathema BV

Passie voor water
Missie

Pathema BV Innovatief met Water - is een engineering groothandel die innovatie in haar DNA heeft. Een MKB familiebedrijf dat voortkomt uit een ondernemerstraditie die decennia teruggaat in de Brabantse geschiedenis. De klant centraal stellen en meedenken in de constant veranderende omgeving van watertoepassingen. Kwaliteit & duurzaamheid, constante vernieuwing, in harmonie met het milieu en financieel rendement voor de eindgebruiker typeren onze handelswijze.

Visie

Pathema BV heeft de ambitie duurzame technologie te leveren aan de industrie & maatschappij. Waterbehandeling die de standaard van morgen wordt zonder chemicaliën, additieven, waterbesparend, energiezuinig en onderhoudsarm. De motivatie is om de waterschaarste terug te dringen in harmonie met het milieu en financieel rendementvol voor de eindgebruiker. Innoverende duurzame technologie die een groene golf in onze wereldwijde watermaatschappij betekent.

Passie voor Water innovatie

Pathema BV heeft de ambitie duurzame technologie te leveren aan de industrie & maatschappij. De motivatie is om de waterschaarste terug te dringen in harmonie met het milieu en financieel rendementvol. Het doel is de markt te ontzorgen en onze technologie als oplossing brengen. Water is een schaars goed, het is daarom onze gezamenlijke verplichting hier verantwoord mee om te gaan.

Waterbehandeling die de standaard van morgen vormt, zonder de inzet van chemicaliën en/of additieven, waterbesparend, energiezuinig, circulair en onderhoudsarm. Pathema ziet het als haar missie en verantwoording in deze wereldwijd ontwikkelende circulaire samenleving.