Loop virtueel door een van onze Pathema installaties

Benieuwd hoe zo'n container met een circulaire en chemievrije koelwaterbehandelingsinstallatie van Pathema er van binnen uitziet? Loop virtueel door een van onze installaties en klik op de blauwe iconen voor meer informatie over de verschillende onderdelen.

Klik hier

Virtuele tour door een Pathema koelwaterbehandelinginstallatie

De koelwaterbehandelinginstallaties van Pathema zijn in vele samenstellingen en formaten te verkrijgen. Bijvoorbeeld in een skid, of juist plug & play ingebouwd in een container. Benieuwd hoe zo’n 20ft zeecontainer met Pathema-installatie er van binnen uitziet? Maak dan een virtuele wandeling door onze IVG 12 Nano 5 installatie!

Deze installatie bevat Membrane Prefiltration (MPF), onze Industrial Vortex Generator (IVG), Spinning Disk Filtration (SDF), Ultra Violet Type C Radiation (UVC), Pathema Desinfect Free Chlorine Electrolys (PADES), Remote Monitoring & Assistance (RMA) en Clean in Place (CIP). Omdat de installatie in een zeecontainer zit is deze volledig Plug & Play (P&P). De onderdelen zijn te herkennen aan de blauwe iconen. En wil je meer informatie? Via de omschrijving bij de iconen klik je zo door naar onze website. Daar staat alles gedetailleerd uitgelegd.

Je vind in deze container dus geen Activated Filter Media (AFM) en Blowdown Water Recovery (BWR). Wel hebben we hier wat informatie over toegevoegd, zodat je een volledig beeld krijgt van de mogelijkheden als je door de container wandelt. Alle installaties worden op maat gemaakt en toegespitst op de wensen en benodigdheden van de klant. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op: +31 (0) 13 782 0201.

SPINNING DISC FILTRATION

Benieuwd naar meer?

Nieuws