Jubileumborrel Pathema: 12,5 jaar baanbreker in de watertransitie

Pathema bestond in 2020 12,5 jaar! Een feestje was toen niet mogelijk, maar in dit geval betekende uitstel geen afstel… Onlangs vierden we dat Pathema inmiddels ruim 14,5 jaar een significante bijdrage levert aan de watertransitie.

Met veel plezier kijken wij terug op een geslaagde Jubileumborrel!

Van lineair en eindig naar circulair waterverbruik in koeltorens: ooit een ambitieuze droom. Inmiddels is dit de rigoureus eenvoudige realiteit en nog rendabel ook. Zodat de industrie niet alleen ruim op tijd, maar ook zonder risico’s en op een comfortabele manier de stap kan zetten naar 100% chemievrij en circulair koelen. En daar zijn we trots op!

Dit vierden we samen met onze relaties op een bijzondere plek: Adbij Koningshoeven. Hier wordt het trappistenbier La Trappe gebrouwen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een koelwaterbehandelingsinstallatie van Pathema. De monniken van de abdij hechten veel belang aan duurzaamheid, circulariteit en respect voor de natuur. Vanuit deze waarden was de La Trappe brouwerij een perfecte locatie voor ons evenement. Daarbij scheen de zon rijkelijk en in combinatie met het aangename, diverse gezelschap resulteerde dit alles in een prachtige dag!

Benieuwd naar meer?

Nieuws