Installeren zonder downtime

Inmiddels draaien er wereldwijd 100 koelwaterinstallaties met de techniek van Pathema. 100% chemievrij en circulair, zonder risico’s en zonder hoge kosten. Niet alleen nieuwe installaties, maar juist ook bestaande installaties zijn goed uit te rusten met de koelwaterbehandeling van Pathema.

Loop virtueel door onze installatie

Dit wordt vaak gedaan bij datacenters. Vanaf het moment dat we op locatie zijn, duurt de inbedrijfstelling ongeveer vier tot zes weken. “Meer dan 90 procent van de datacenterprojecten is retrofit”, aldus Mark Boeren in vakblad ITChannelPro. “Dan vervangen we de bestaande chemische installatie. Dat kan in het pand zelf, maar we kunnen ook een plug-and-play container naast het pand of op het dak zetten. Het mooie is dat we dat kunnen uitvoeren zonder downtime, dus het datacenter kan in de tussentijd gewoon doordraaien.”

De koelwaterbehandelinginstallaties van Pathema zijn in vele samenstellingen en formaten te verkrijgen. Bijvoorbeeld in een skid, of juist plug & play ingebouwd in een container. Benieuwd hoe zo’n 20ft zeecontainer met Pathema-installatie er van binnen uitziet? Loop virtueel door zowel de grote als kleine installatie en ontdek onze mogelijkheden!

CHEMIEVRIJKOELEN | CIRCULAIRKOELEN | PLUG&PLAY

Benieuwd naar meer?

Nieuws